Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Kundservice

Öppettider

Mån-Tors 08:00-15:00
Fredag 08:00-14:00
Lunchstängt 11:00-12:00

Samarbetspartners


Smart Senior är ett medlemsföretag som erbjuder förmånliga erbjudanden och rabatter till alla personer som har fyllt 55 år, dvs. 55-plussare.
Läs mer här 

Som Smart Senior får du tillgång till en exklusiv rabatt för nya kunder hos Storuman Energi:
• Elmix, Smart Seniorpris, 300 kWh gratis
• Energikonto 3 månader gratis
• 2 öre/kWh rabatt


Ta del av erbjudandet

 


På deras hemsida kan man ta del av; Dagliga webbnyheter, tidningen Borätt, Tv-nyheter och direktsända debatter. Styrelsesupport, teknisk rådgivning, projektledning och utbildning, events och kontinuerliga informationsträffar. Borätt Forum är platsen där de som vill veta möter dem som vet!

Läs mer här

 


Sedan 1997 är förbundet en öppen organisation där alla med någon form av pension är välkommen. Idag har förbundet ca 160 000 medlemmar, fördelade på 141 lokalavdelningar. Förbundet verkar aktivt för att förbättra situationen för Sveriges pensionärer.


Hos Storuman Energi får medlemmar i SKPF:
• Storuman Energis Pluspaket (prisbevakningsmejl, marknadsrapport och nyhetsbrev) utan extra kostnad.
• Rabatt 0.5 öre/kWh på Dagens Elmixavtal
• Rabatt 0.3 öre/kWh på alla fastprisavtal

 


Kvalitet, omsorg och trivsel är visionen för boende i HSB. HSB har under åren gått i spetsen när det gäller att utveckla boendet.

Bor du i en HSB-förening?
Vi har speciella rabatter och erbjudanden till både HSB-föreningar och enskilda medlemmar. Du är alltså en viktig kund för oss.

Hos Storuman Energi får du som enskild medlem:
Ett viktigt argument är att Storuman Energi inte tar ut någon fast avgift. En fast avgift på 300 kronor ger ett påslag på elpriset med 6 öre per kWh om du förbrukar 5000 kWh per år.

Din rabatt som HSB-medlem:

  • 2,5 öre/kWh
  • Gratis VattenkraftsGaranti

Ursprungsmärkt vattenkraft el
När du som HSB medlem tecknar ett avtal får du även rabatt på förnybar el från vattenkraft, VattenkraftsGaranti. Du erbjuds även att ta ytterligare ansvar för livsmiljöerna i älvarna genom att teckna avtal med Blå El och då få el från vattenkraftverk som har miljögodkännanden utifrån de senaste europeiska miljökraven, för ett tillägg på 0,3 öre/kWh när du tecknar ett Elmixavtal (vilket är 1,2 öre/kWh i rabatt).

Om du representerar en HSB-förening, så kontakta vår kundtjänst på 0951-103 35

 


Varje andel berättigar dig till ca 1000 kWh per år. Du köper dina andelar antingen via oss eller via Andelstorget på www.storumanvind.se eller genom vår kundtjänst.


Priset på andelarna är ett nominellt värde, som skrivs ner varje år. Kontakta vår kundtjänst tfn 0951-103-35 för mer information.
På Andelstorget är det andelsägarna själva som sätter priset.