Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Kundservice

Öppettider

Mån-Tors 08:00-15:00
Fredag 08:00-14:00
Lunchstängt 11:00-12:00

Storuman Energi - en aktiv värdeskapare

Letar du efter en sponsor med energi?
Storuman Energi har som målsättning att vara en aktiv värdeskapare, både lokalt och nationellt. Vi vill därför stötta föreningar och eldsjälar som bidrar otroligt mycket positivt till vårat samhälle. Ett aktivt föreningsliv håller Sverige levande. Därför sponsrar vi föreningar i hela Sverige, i alla ålderskategorier och med en rad olika inriktningar. Från Armbrytning till tv-spel och allt däremellan.


Fyll i sponsoransökan och mejla till Johanna@storumanenergi.se

När du skickar in din ansökan får du gärna berätta lite mer om din förening:

  • vart ni håller till,
  • vilken sport/aktivitet ni utövar,
  • vilken åldersgrupp
  • och så vidare.

Vi går igenom alla ansökningar och återkopplar kring beslut så fort vi kan.

Tack för ert intresse!

Bli sponsor genom ditt elavtal!

Tycker du att föreningslivet är viktigt för att hålla Sverige levande? Det tycker vi också! Vi gör det enklare för dig att vara med och stötta föreningar och eldsjälar som bidrar otroligt mycket positivt till vårat samhälle och som skapar meningsfull aktiviteter för våra barn/unga. Välj en förening som du vill vara med och bidra sponsring till - för varje förbrukad kWh skänker vi en extra slant till föreningen du valt.

Storumans IK är en idrottsförening med flera olika idrotter under sitt paraply skidor, ishockey, fotboll, bowling, bordtennis, klättring, basket och volleyboll. Hundratals barn och ungdomar deltar i föreningens verksamhet varje vecka, för att ha möjlighet att bedriva idrotten är SIK:s sponsorer mycket viktiga samarbetspartners.

Tack för att du stöttar oss i vårt engagemang med barn och ungdomars
fritidsintressen. Teckna nu

Storuman Armsport startades 1993 och är en av landets framgångsrikaste klubbar inom armbrytning. Klubben är öppen för alla åldrar - det finns träningsmöjligheter för "knattar", ungdomar och vuxna. I Storuman Armsport tränar några av Sveriges mest kända inom armbrytarvärlden.

Tack för att du också vill vara med och stödja Storuman Armsport. Teckna nu

Luspens ryttarförening har i snart 30 år gett kommuninvånarna möjlighet att utöva ridsport på ett aktivt och meningsfullt sätt. Bra verksamhet kostar men offentliga medel räcker inte alltid till. Tillsammans kan vi ge tillbaka till föreningslivet i Storuman och stödja LURF i sin verksamhet.

Tack för att du stöttar oss i vårt engagemang med barn och ungdomars fritidsintressen. Teckna nu

Tärna IK Fjällvinden är en idrottsförening med flera sektioner; längd & löpar, hälsa & motion, samt alpina och friåkning. Föreningen har aktiviteter året om för alla åldrar och ger en aktiv fritid för sina medlemmar. Storuman Energi är en viktig samarbetspartner för Tärna IK Fjällvinden som gör att föreningen kan utveckla sin verksamhet.

Tack för att du också vill vara med och stödja Tärna IK Fjällvinden. Teckna nu