Hej! Vad kan vi hjälpa dig med?

Kundservice

Öppettider

Mån-Tors 08:00-15:00
Fredag 08:00-14:00
Lunchstängt 11:00-12:00

Våra elavtal

Elmixen - Er försäkring mot höga elpriser

Med Elmixen får ni det bästa av två världar. Den perfekta mixen av fast och rörligt. Ni minimerar era risker samtidigt som ni får ta del av billiga spotpriser.

+ Prissäkra delar av förbrukningen med fasteffekt som skydd mot pristoppar.

+ Ta samtidigt del av rörligt pris när det är mest förmånligt.

+ Utöka er säkerhet i form av fasteffekt, när som helst under hela avtalsperioden. Vi hjälper er hitta rätt säkerhetsnivå!

Rörlig spot

De rörliga priset följer elbörsen Nordpool och varierar på timbasis.

+ Ingen bindningstid - Ni kan närsomhelst byta till en tryggare form av avtal

+ Så nära el till inköpspris man kan komma

- Inget skydd för pristopparna

Bostadsrättsförening

Elmixen är Sveriges smartaste elavtal, det är i grunden är ett rörligt elavtal där man köper in fasta delar i form av Fasteffekt, och därmed säkrar delar av den beräknade förbrukning med fastpris för att undvika pristoppar. När och hur det lämpar sig att säkra fasteffekt hjälper vi er självklart med, så er förening får ett skräddarsytt elavtal så det passar just er förening.

+ Rabatter för bostadsrättsföreningar

+ Stöd vid tecknandet av Fasteffekt

+ Personlig rådgivning och beslutsstöd i elfrågor


Ta fram en månadsfaktura och jämför oss med din nuvarande eller tidigare elleverantör, ta med alla fasta och rörliga avgifter som hör till din elkonsumtion.

Storuman Energi är ett rent elhandelsbolag, kontrollera så du inte tar med nätavgifter i beräkningen som faktureras av din nätleverantör.

Nedanför visas priserna för de bästa Elmixen-avtalen i ditt elområde. Dessa priser är möjliga att uppnå med hjälp av Elmixen genom att teckna Fasteffekt för att undvika pristopparna, samt genom att köpa el timme för timme och aktivt styra sin förbrukning till de tider på dygnet när priserna är som lägst.

 

Min förbrukning och kostnad denna månad: